E-NOVEL JIĀ YÓU (加油)

KHAIRUL FAIZI A.RAHMAN
9:58 PM

Wow8 Biz
bloggerSinopsis

Ali merupakan seorang remaja kacukan Melayu-Cina tetapi lebih cenderung kepada jati diri remaja Melayu. Ali menetap di Kuala Lumpur bersama kedua orang tuanya. Ali sering mencetuskan masalah di sekolah sehingga menyebabkan ayahnya memuktamadkan untuk menukarkan Ali ke sekolah lain di Batu Pahat. Di Batu Pahat, Ali menetap bersama datuknya yang seorang Cina Muslim. Datuknya memuktamadkan untuk menghantar Ali bersekolah di sebuah sekolah aliran Cina yang berhampiran dengan rumah datuknya. Di sekolah tersebut, Ali mula belajar unntuk mengubah dirinya menjadi lebih baik. Di sekolah tersebut juga, Ali belajar apa itu kehidupan melalui sukan bola keranjang.

+++

Sebuah e-novel berbahasa Melayu hasil nukilan Khairul Faizi bin A.Rahman dan terbitan Wow Eight (Nombor Pendaftaran SSM-002163676A). Mempersembahkan ~ Jia Yóu (加油)

Terdapat dalam satu set yang mengandungi 2 format iaitu PDF dan EPUB. Berharga RM30.00 setiap set nashkah (digital).

Untuk membuat pembelian, sila depositkan wang berjumlah RM30.00 ke dalam akaun bank Maybank atas nama Khairul Faizi bin A.Rahman di nombor akaun 501440050154 atau anda boleh memindahkan dana dari akaun PayPal anda ke akaun PayPal kami atas ID ifaizi84@yahoo.com berjumlah RM30.00 (Urusniaga dalam Ringgut Malaysia sahaja).

Sila emelkan segala butiran bukti pembayaran anda (Maybank atau PayPal) ke ifaizi84@yahoo.com.

Sila emelkan sekali nama penuh anda.

Penghantaran e-novel menerusi emel akan dilakukan dalam tempoh 24jam-48jam sesudah pihak kami mengesahkan pembayaran anda.

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://enoveljiayou.blogspot.com/

Atau whatsapps saya di talian (+60)18-7781257

Terima kasih atas pembelian anda dan selamat membaca.

Membaca tiang ilmu, budaya membaca masyarakat maju.

Kini, anda boleh membeli menggunakan PayPal/Kad Kredit Anda! Sila klik butang di bawah.


______________________________________________________________________


Read Users' Comments (0)

0 Response to "E-NOVEL JIĀ YÓU (加油)"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...