Khidmat Pemasangan Web Blog RM10.00

KHAIRUL FAIZI A.RAHMAN
7:07 PM

Wow8 Biz
blogger

Anda bercadang untuk memiliki sebuah laman web tetapi pada masa yang sama… anda mempunyai bajet yang terhad?

Kenapa perlu berbelanja sehingga beratus atau beribu ringgit… hanya semata untuk mengupah pereka laman web merekakan laman web anda?

Tidak kira anda seorang individu, pertubuhan, perniagaan atau syarikat… anda masih boleh menjimatkan kos tetapi pada masa yang sama memiliki laman web anda sendiri.

Kami ada penyelesaian untuk anda… ia dipanggil web blog! Ia mudah, ringkas, menarik, penyampaian yang berkesan dan yang paling penting… ia menjimatkan kos anda!

Kenapa ia menjimatkan kos anda? Kerana perkhidmatan pemasangan web blog (web blog installation) yang kami tawarkan kepada anda hanyalah sekadar RM10.00 untuk satu blog. Murah kan? B-)

Dengan bayaran RM10.00… kami akan memasang web blog anda menggunakan blogspot (akaun Google perlu ada). Jika anda belum mempunyai akaun Google… kami akan membuatkan untuk anda. Kami akan memberi ID dan kata laluan kepada anda.

Selain itu, jika anda adalah sebuah pertubuhan, perniagaan atau syarikat… kami akan menulis profail ringkas dan data ringkas untuk pengunjung menghubungi anda. Kami akan perlukan anda memberi beberapa data penting seperti profail ringkas dan data alamat/no telefon/no faks untuk kami muat naik ke web blog anda.

Berbanding anda mengupah pereka laman web atau pereka grafik untuk membina sebuah laman web penuh untuk anda… anda terpaksa membelanjakan beratus hingga beribu ringgit untuk mendapatkan sebuah laman web yang sangat cantik.

Tetapi… jika anda mengutamakan kawalan kos tetapi pada masa yang sama mahukan laman web yang masih mempunyai penyampaian yang berkesan… web blog adalah jawapannya!

Apa itu web blog? Jika saya menerangkan secara panjang lebar kepada anda... anda belum tentu faham. Saya akan tunjukan kepada anda beberapa screenshot tentang apa itu web blog...
Bagaimana? Adakah anda sudah memahami tentang apa itu web blog? Saya percaya ramai antara anda sudah tahu dan memahami tentang apa itu web blog!

Jika anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan ini atau hanya sekadar untuk bertanya lebih lanjut... sila whatsapps saya (Faizi) di (+60)18-7781257 atau anda boleh mengirim emel kepada saya di ifaizi84@yahoo.com . Saya akan respon seberapa segera. B-)

______________________________________________________________________


Read Users' Comments (0)

0 Response to "Khidmat Pemasangan Web Blog RM10.00"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...